Menu

Jubilæums-cykeltur

 

Et Vadehav. To hjul. Tre lande.

Jubilæumscykelturen vil være højdepunktet i 10 års jubilæumsfejringen. To cyklistgrupper vil starte i henholdsvis Ho Bugt, Danmark den 18. juni og på Vlieland i Holland den 19. juni. Undervejs på turen vil cyklisterne gøre stop undervejs i forbindelse med lokale fejringer, og være den røde tråd der forbinder alle Vadehavsregionerne. Vores jubilæumscykeltur krydser målstregen den 30. juni i Wilhelmshaven, Tyskland. På Südstrandpromenaden ud mod Jade- bugten vil den "Verdensarv Vadehavet Oplevelses Festival" være åben fra kl. 10.00 til 18.00 og markere afslutningen på jubilæumscykelturen. Selve ruten og de forskellige aktiviteter og stop kan ses på kortet herover. Er du i området og har du lyst til at cykle med? Deltag på en af etaperne. Eller deltag i et af jubilæumsarrangementerne på dagens tour stop (daglige ruter herunder).

Deltagelsen i de daglige etape af cykelturen er gratis. Der kan dog være være omkostninger forbundet med deltagelsen i de særlige aktiviteter der foregår på nogle at stoppene på turen. Deltagelse i cykelturen er på egen risiko. Medbring en sikker cykel. Færdselsloven gælder. Følg instruktionerne fra support teamet. Ved at deltage accepterer du brugen ad fotos og videoer taget under turen.

Jubilæumscykelturen og afslutningsfejringen er sponsoreret af Miljøministeriet, Det Hollandske ministerium for Landbrug, Natur og Fødevarekvalitet, Det Tyske Forbundsministerium for Miljø, Naturbeskyttelse og Nuklear Sikkerhed, samt Nedersaksens Ministerium for Miljø, Energi, Bygning og Klimabeskyttelse og Den Europæiske Union inden for rammerne af Interreg-projektet PROWAD LINK.