Verdensarv Vadehavets Logo Ansøgning om brug

 

Ansøgning om brug af 

Verdensarv Vadehavets Logo

af tredjepart

Verdensarv Vadehavets logo er registreret som varemærke og designet med henblik på at formidle området ensartet og som en samlet enhed på tværs af landegrænser. Logoet bruges til ikke-kommercielle oplysningsaktiviteter og til opmærksomhedsskabende aktiviteter, som ikke er direkte forbundet med kommercielle produkter (f.eks. generel information om verdensarv). Logoet bruges dog også til kommercielle formål, hvis der er indgået en licens- og merchandisingaftaler.

Er du interesseret i at anvende og vise logoet i kommerciel eller ikke-kommerciel/redaktionel sammenhæng, bedes du kontakte CWSS.

Retningslinjer for brug

 

Kommerciel brug - varemærkelicensaftale

Brug af Verdensarv Vadehavets logo til alle kommercielle formål kræver en licensaftale og betaling af royalties. Ønsker du at bruge logoet for at markedsføre dine produkter og/eller tjenesteydelser, bedes du kontakte CWSS Det Fælles Vadehavssekretariat i Wilhelmshaven for yderligere oplysninger og betingelser.

 

Ikke-kommerciel brug

Redaktionelt indhold

I forhold til ikke-kommercielt brug kan logoet udelukkende benyttes i redaktionel sammenhæng (i en artikel, kalender, fotoserie m.v.) for at vise støtte til og informere om Verdensarv Vadehavet.

Dette kunne typisk være:

  • i en avis- eller bladartikel om Verdensarv Vadehavet.
  • i tekst eller et bogafsnit om Verdensarv Vadehavet (men ikke for at promovere selve teksten, bogen eller andre produkter eller tjenesteydelser).
  • i en blog eller på et website med et beskrivende formål.
  • i en ikke-kommerciel præsentation af Verdensarv Vadehavet.

De følgende minimumskrav skal alle være opfyldt for at kunne anvende logoet i en publikation:

  • KONTEKST: Oplysninger om Verdensarv Vadehavet og dets værdier
  • TILLÆG: Henvisning til offi ciel hjemmeside (vadehavet-verdensarv.dk)
  • IKKE-KOMMERCIEL: Ikke relateret til eller i forhold til specifikke kommercielle produkter/tilbud/forretning

Ikke-kommerciel brug af logoet af en interessent, eller brug af logoet som led i en ikke-kommerciel formidling er generelt ikke underlagt krav om betaling af royalties.

Download
Thema